Barry en Sander wonen met veel plezier in De Liedjesstraat. Dat kan ook niet anders. Op het plein wordt er gezongen, feest gevierd en muziek gemaakt. Dat doen de twee beste vrienden al jaren... Samen met de muzikanten uit de buurtband. Juffrouw Mien en Burgemeester Nico Nootjes zorgen voor orde, rust en regelmaat. Dat doen ze volgens de laatste regeles en wetten die - keurig netjes - door de voltallige gemeenteraad zijn opgesteld. Als Barry en Sander niet zingen dan zijn ze op de boerderij van Boer Hannes in de Stierenstraat te vinden. Ze trekken de overall aan en genieten volop van de pasgeboren lammetjes, de koeien en de kippen in de wei! Heerlijk die Achterhoekse geur van verse mest.Maar of Burgemeester Nico Nootjes al die keutels en het gemekker ook zo ziet zitten is maar zééér de vraag!
Op zaterdag 13 november zingen en presenteren Barry en Sander  vanaf 13:30 uur op De Bleek tijdens de Sinterklaasintocht in Doetinchem.  De voorstellingen in Schouwburg Amphion op zaterdag 20 november en zondag 21 november zijn helemaal uitverkocht! Sander en Barry spelen Sinterklaasvoorstellingen voor o.a. Seesing Flex, Mainfreight, ATAG en De Graafschap.
In januari en februari 2022 speelt Sander in opdracht van KICK (Kind, cultuur en kunst) voorstellingen in het kader van cultuurhistorie. De voorstellingen worden gespeeld op 'cultuurhistorische' plekken waaronder de DRU en het Hofshuus. Sander speelt voor alle groepen 1 en 2 uit de gemeente Oude IJsselstreek.