Schoollied en clip

Maak samen met de kinderen van jouw basisschool een schoollied èn videoclip!

In het onderwijsproject: 'CLIPZ' werken Sander, Barry en Patrick (Spoel media) met directie, leerkrachten en kinderen, aan een schoollied. Er worden interviews gehouden en groepsgesprekken gevoerd voor het ophalen van de juiste informatie over de school.

Op basis van deze gesprekken wordt er een liedtekst geschreven. Na het schrijven van de liedtekst wordt de muziekstijl gekozen en gaan de mannen van Warboel aan de slag. Nadat het lied is goedgekeurd komen ze terug naar de school met hun mobiele opnamestudio. Het liedje wordt dan door alle kinderen en medewerkers ingezongen.

In samenwerking met Patrick Spoel (Spoel media) wordt de volgende stap in het creatieve proces gezet door het bedenken en maken van een script, waarbij iedere groep aangeeft welke beelden er 'geschoten' moeten worden. Met het script laten kinderen zien wat er daadwerkelijk in de groep gebeurd.

De kinderen die niet in beeld mogen komen krijgen een belangrijke rol als cameraman of cameravrouw waardoor ze toch kunnen deelnemen aan het Clipz project. Na het monteren van de clip wordt de clip in ieder gewenst formaat aangeleverd. De clip wordt geüpload via YouTube zodat de clip op de website van school geplaatst kan worden of gedeeld kan worden via Social Media. Voordat de clip wordt gedeeld regelt Warboel, in samenwerking met de school, een echte première op het schoolplein met groot beeldscherm! Denk je aan mooie kleren en een rode loper? 

Na het monteren van de clip wordt de clip in ieder gewenst formaat aangeleverd. Het project wordt geheel op maat aangeboden. Interesse? We gaan graag in gesprek. Neem gerust contact op met Sander Berendsen.

info@warboel.nl 

  

 En actiewww.warboel.nl is gemaakt door
Web-Wise