Schoollied

Warboel muziekprojecten gaat graag met u in gesprek over het schrijven van een school- of jublileumlied. Het schrijven van een school- of jubileumlied lied is voor elke school een project op maat. 

Het einige criterium is 'kwaliteit'. Wij werken met vaste technici en editors. De rest kan in overleg. Het schrijven van de tekst, het componeren, arrangeren en opnemen van het lied nemen we graag uit handen.

Warboel muziekprojecten werkt, indien gewenst, met lesbrieven waarmee leerlingen en leerkrachten zelf een videoclip kunnen voorbereiden. Samen met een cameratechnicus komen wel naar uw school om professionele beelden te schieten van de voorbereidingen die op school zijn getroffen. De clip kan ook een prachtige herinnering worden voor collega's die afscheid nemen of een jubileum vieren. 


In opdracht van basisschool Het Kompas in Didam hhebben we de tekst, de muziek, het arrangement en de clip van het schoolied verzorgd. Wilt u ook een schoollied en/of een clip voor uw school? Neem dan gerust contact op met Sander Berendsen sander@warboel.nl 





www.warboel.nl is gemaakt door
Web-Wise