Schoollied

In het onderwijsproject: 'CLIPZ' werken Sander, Barry en Patrick (Spoel media) met directie, leerkrachten en kinderen, aan een schoollied. Er worden interviews en groepsgesprekken gevoerd om zoveel mogelijk relevante input te krijgen voor de liedtekst.

Na het schrijven van de tekst wordt de muziekstijl gekozen en gaan de mannen van Warboel aan de slag. Nadat het lied is goedgekeurd komen ze terug met hun mobiele opnamestudio. Alle kinderen en leerkrachten komen aan bod!

In samenwerking met Patrick Spoel (Spoel media) wordt er gewerkt aan een script waarbij iedere groep aangeeft welke beelden er 'geschoten' moeten worden. Met dit script laten ze zien wat er daadwerkelijk in de groep gebeurd. De kinderen die niet in beeld mogen komen krijgen een andere rol in het project waardoor ze toch kunnen deelnemen aan het Clipz project.

Na het monteren van de clip wordt de clip in ieder gewenst formaat aangeleverd. De clip wordt geüpload via YouTube zodat de clip op de website van school geplaatst kan worden of gedeeld kan worden via Social Media. En actie!

 

Schoollied en videoclip IKC De Wissel Zevenaar 
 
 
 En actie
 
 

 
www.warboel.nl is gemaakt door
Web-Wise