Warboelinfo

Met wie heeft Warboel samengwerkt?

Uitgeverij Kluitman Alkmaar

Bekend van o.a. Koen Kampioen, Dik Trom en de Kameleon

ZINOPSIS mediaproducties/TV Nederland BV

  • Warboel met Sinterklaas (sinterklaasfilm)
  • In de ban van de ring (sinterklaasfilm)
  • De hyperpiet (sinterklaasfilm)
  • Doosjes met sinterklaas  (mini-soapserie van 14 afleveringen met liedjes van Warboel)

Graafschap College Doetinchem

Diverse studentenprojecten voor het basisonderwijs, de kinderopvag en de BSO [www.sinterklaasintochtdoetinchem.nl]Waar was Warboel te zien?

De Efteling kaatsheuvel, ATAG Duiven, Kindvakbeurs Den Bosch, Zwarte cross festival Lichtenvoorde, SNS bank Den Bosch, ROC Rijn IJssel Arnhem, ROC Graafschap College Doetinchem, Theater de Lindenberg Nijmegen, Dolle Meppeldagen Meppel, Wereld downsyndroomdag Apeldoorn, Schouwburg Amphion, Hanzehal Zutphen, Omroep Gederland, Landelijke Sinterklaasintocht Doesburg, Schouwburg Lochem, Payday festival Eersel, Straattheaterfestival Buitengewoon, HAN Nijmegen, Straatfeesten Voorburg, Schouwburg Spieker Eibergen, Watermölle festival Haaksbergen, Achterhoek spektakeltoer, Schouwburg De Molenberg Delfzijl, Het Diekhuus Middelharnis, Kids & Billies festival Nijmegen, Daklozenparty Silvolde, Openluchttheater Best, Altrecht festival Utrecht, Sinterklaasintocht Doetinchem en op vele andere plekken in het land...

Wat schreef de pers over Warboel?

Gelders Dagblad (Peter Aansorgh) De interactie tussen publiek is voortreffelijk. Warboel hoeft maar te kikken en de honderd kinderen komen overeind'. Sander Berendsen en Frank Stokman lijken met muziektheatergroep Warboel ruimte te hebben gemaakt voor een glanzende carriere in de wereld van de kleinkunst.

Gelders Dagblad (Martin Hermens)De grote verrassing van artistieke bodem in de Achterhoek. een dergelijke omschrijving is met recht van toepassing op muziektheatergroep Warboel. Een jaar geleden stonden ze aan de vooravond van de vuurdoop. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een fenomeen. Het tweede programma staat alweer flink in de steigers en is volgend jaar onder meer te zien in schouwburg Amphion.

Gelderlander  (Jos van Dillen) Frank Stokman en Sander Berendsen wisten het jeugdige publiek ruim een uur enthousiast te houden en zong sterke teksten even vlot in een ruig rocknummer, een meeslepende ballad of een deinende wals.

Gelders Dagblad (Peter Aansorgh) Aan de fraaie liedjes (alles zelf geschreven) is te merken dat het Gaanderense duo genoeg artistieke kwaliteiten in zich draagt. Want er zitten heuse juweeltjes (Boer Hannes en De blote billen blues) in de voorstelling.

Gelderlander (Marcel Kemperman) De heren van Warboel hebben met de geluidsdrager een juweel van een schijf afgeleverd. Pakkende liedjes met leuke spitsvondigheden op taal- en muziekgebied maken dat Warrelmoes in de hoogste regionen van de releases op jeugdmuziek zal belanden!

Tubantia Bij Warboel is de afwachtende houding van kinderen direct verdwenen! Kinderen spelen een uur lang in de hoofdrol en blijven geboeid tot de laatste minuut!

Gelderlander Warboel geniet in de regio een immense populariteit. Dat blijkt, zegt schouwburgdirecteur Henk Raben, uit het feit dat wij twee extra voorstellingen hebben moeten plakken aan dat ene optreden dat door ons aanvankelijk was gepland. Lang nadat de eerste opvoering al was uitverkocht bleef het maar telefoontjes regenen.

Gelderlander  Sander heeft de goede toon te pakken, kan met zijn jonge publiek lezen en schrijven. Ze luisteren naar hem. Het zijn echte maatjes' . Het is ook heel prettig dat ouders en grootouders gewoon niets hoeven doen. Sander laat ze, in tegenstelling tot veel andere kindershows, helemaal in hun waarde. Vanaf het moment van opkomst beheerst Sander Berendsen de show.
www.warboel.nl is gemaakt door
Web-Wise